svadba_chPrvi čovek najtrofejnijeg kluba u Srbiji, Nemanja Čalija, rekao je juče sudbonosno „DA“, pred velikim brojem članova porodice i prijatelja u hotelu „Kragujevac“, nakon što je i njegova izabranica, Marija Turanjanin, odgovorila potvrdno.

Veselje na najveći hrišćanski praznik počelo je još u jutarnjim časovima, kada su se svatovi okupili u novom stanu porodice Čalija, a potom formirali kolonu, razvili srpske barjake i zastave Divljih veprova i krenuli po mladu. U dvorištu porodične kuće Turanjanina uz tamburaše je napravljena odlična uvertira za svadbu koja je počela u 15 časova. Sat vremena kasnije mladenci su se našli pred matičarem, a nakon sklapanja braka usledio je i prvi ples, a potom i čestitke zvanica. Marija i Nemanja su prosto blistali i sve je nagoveštavalo venčanje iz snova, što je kasnije i potvrđeno.

svadba_ch

Za dobru zabavu, između ostalih, pobrinuli su se igrači i članovi uprave Divljih veprova, na čelu sa kumom Markom Košutićem, Nemanjinim dugogodišnjim prijateljem. Nije zaostajao ni američki trio iz redova kragujevačkog tima, koji se veselio, kako uz srpske, tako i strane hitove, a odlično su igrali i kolo. Jedan od blizanaca, Brajan Pejton, koji je najbolje savladao ovu srpsku tradicionalnu igru, bio je oduševljen ceremonijom i rekao je da je ovo najbolje venčanje koje je video u životu. Svoj show na svadbi imao je i DJ Muki, koji je napravio mini House sensation party, a slavlje je nakon jednog časa posle ponoći nastavljeno u kragujevačkim noćnim klubovima i trajalo je do ranih jutarnjih časova.

Mladencima od srca želimo sve najbolje, a Mariji poručujemo:

„Da mu bude ljubav divna,
da mu rodi bar tri sina“.