U nedelju, 21. juna 2009. godine na pomoćnom terenu stadiona Čika Dača u 18h, Divlji Veprovi organizuju try-out za sve one koji žele da postanu deo šampionskog tima. Sve što je potrebno je da ponesete volju, želju, posvećenost i spremnost, a mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo. Ako ste nekada želeli da se oprobate u ovom popularnom sportu, ovo je savršena prilika za vas.Try-out je osmišljen tako da svako može da učestvuje i da vidi da li ima ono što je potrebno da bude deo šampionskog tima.

 

Najmlađi dečaci će moći da se oprobaju u beskontaktnoj vrsti Američkog fudbala, poznatoj kao Flag Football. Naši mališani su već započeli takmičenje u ovoj sezoni i možda baš ti možeš da im pomogneš da postanu šampioni. Veprovi pored Flag tima imaju i juniorski tim koji će svoju drugu sezonu započeti na jesen i ovo je savršena prilika da odmerite snage sa juniorima iz cele Srbije. Dosta naših juniora je pronašlo svoje mesto u prvom timu Divljih Veprova ali i u reprezentaciji Srbije.

Svi stariji od 18. godina mogu se takođe oprobati u Američkom fudbalu i pronaći svoje mesto u prvom timu Divljih Veprova. Prvi tim sezonu polako privodi kraju ali vaša pomoć će nam dobro doći da zadržimo titulu u Kragujevcu.

Nedelja, 21. jun 2009. godine u 18h na pomoćnom terenu stadiona Čika Dača. Dođite i postanite deo šampionskog tima.