Proteklog vikenda u Zrenjaninu okupila se seniorska reprezentacija Srbije, u cilju priprema za prijateljsku utakmicu sa reprezentacijom Italije koja se igra  25.jula u Bolcanu, Italija. Pod vođstvom selektora Aleksandra Ćirića  i njegovih trenera u Zrenjaninu je 2 dana treniralo  45 igrača, najboljih što Srbija trenutno ima da pruži. Nažalost zbog obaveza i povreda bilo je i nekih otkaza i promena , pa su naknadno pozvani Nikola Kovačević iz Čačka i Ivan Radojičić iz Kragujevca, dok su na pripremama zbog povreda otpali Vladimir Grbić iz Kleka, i Milivoj Vojteh iz Pančeva, osim toga sve je proteklo u najboljem redu.

Odbrana je vodio trener Kragujevčana Vladimir Lazić koji je trenirao i defanzivnu liniju, uz pomoć  trenera Predrag Durlić-Vujića koji je radio sa lajnbekerima i još jednog Kragujevčanina Darka Cvetkovića koji je bio zadužen za defanzivne bekove. Napad su kao ofanzivni kordinatori predvodili Jovan Bulatović trener Beogradskih Plavih Zmajeva, i Aleksandr Ristić iz Kragujevca koji je radio i sa trkačima, sa hvatačima je radio Igor Ilić iz Vrbasa, dok je ofanzivnu liniju trenirao još jedan bivši igrač Divljih veprova Marko Korićanac.

U Italiji Kragujevačke Divlje Veprove predstavljaće sledeći igrači i treneri:

Dragoljub Živadinović, Milan Strahinjić, Nikola Tomić, Aleksandar Ristić, Mihailo Novaković, Mladen Nikolić, Predrag Šćekić, Srđan Đokić, Strahinja Mrvić, Milan Marjanović, Darko Cvetković, Nenad Krsmanović, Vladimir Radenović, Vladimir Lazić, i Radosavljević Nikola