Kao što znate, ovogodišnja Juniorska liga Srbije je već počela, a nakon poraza u prvom kolu, juniori Divljih Veprova su dočekali kombinovanu ekipu Kraljeva i Čačka. Pred oko 300 gledalaca, dečaci željni dokazivanja su odmerili snage na stadionu FK Sušica. Trijumfovala je domaća ekipa i tako ostvarila prvu pobedu. Rezultat je bio 7-0 za Kragujevčane. Utakmica je bila neizvesna do samog kraja kada su domaći poentirali i tako osigurali pobedu.

Igrači obe ekipe su pokazali veliku borbenost ali i pored velike želje za pobedom, obe ekipe su igrale maksimalno korektno i sve je prošlo u znaku prijateljstva i fer-pleja. Kombinovana ekipa Kraljeva i Čačka je imala više šansi za postizanje poena. Nekoliko puta su dolazili do same end zone Kragujevčana ali je odbrana Kragujevca odigrala dobro i pametno kada je bilo najpotrebnije. Napad domaćih je izgledao malo bolje u poređenju sa prethodnim mečevima ali i dalje ima dosta mesta za napredak. Kvoterbek Veprova, Stefan Stefanovi, kompletirao je nekoliko lepih pasova što publiku nije ostavilo ravnodušnom. Ipak, do samog kraja rezultat je bio 0-0. Kada su svi mislili da će gledati produžetak, FB Divljih Veprova, Đorđe Topalović, je sjajno istrčao kroz sredinu, probio se kroz odbranu gostujuće ekipe i istčao sve do end zone. Pored tačdauna, Topalović je imao i nekoliko obaranja i napravio je nekoliko značajnih blokova svom saigraču na poziciji trkača.

FB #41 Đorđe Topalović

Đorđe je jedan od najiskusnijih igrača u juniorskom timu i već ima dve sezone iza sebe u prvom timu kao i jednu sezonu u juniorskom. Ove godine, on je dobio i ulogu kikekra i pantera u čemu se dobro snašao, a takođe pomaže svojim saigračima u odbrani i specijalnim timovima.

Veprovi u sledećem kolu dočekuju Plave Zmajeve iz Beograda od kojih su bili poraženi u prvom kolu. Nadamo se da će naši juniori nastaviti sa pobedama u daljem takmičenju.