Rutinskom pobedom nad Kraljevskim Krunama iz Kraljeva – 35:0, kragujevački Divlji veprovi uspešno su nastavili pohod na plej-of.

Loše je počeo ovaj susret za Kraljevčane, s obzirom da im se već u prvom posedu povredio američki kvoterbek Metju Kerši, pa je do kraja susreta napad predvodio Željko Terzić, koji primarno igra na poziciji tajtenda.

Sa druge strane, ofanzivom Veprova sigurno je dirigovao Santino Simone, koji je najpre pronašao mladog risivera Nikolu Simovića, a potom se i sam probio do end zone – 14:0.

U naredne dve četvrtine Simone je postigao po jedan tačdaun trčanjem, a kiker Srđan Ružić iskupio se za prethodno promašeni ekstra poen, pretvaranjem za dva posle trik akcije sa holderom Filipom Nedeljkovićem – 28:0.

I u poslednjem periodu igre viđeno je samo jedno poentiranje, kada je Simone sa protivničkom end zonom spojio Filipa Nedeljkovića.

Imali su i gosti u nekoliko navrata dobru šansu da poentiraju, ali je čvrsta odbrana Veprova bila na visini zadatka kada je to bilo najpotrebnije, pa nijednom nije kapitulirala. Pritom, intersepcije su u vrlo važnim trenucima upisali Srđan Đokić, Milan Lunić i Mihailo Petrović, a na samom startu meča Đorđe Petrović je pokupio fambl. I na drugoj strani defanzivni tim Kraljevčana dobro je reagovao u nekoliko navrata i takođe zabeležio tri intersepcije i jedan fambl, ali je to bilo nedovoljno da se izbegne poraz.

Kragujevac PBB Wild Boars – Kraljevo Royal Crowns 35:0 (14:0, 6:0, 8:0, 7:0)

Kretanje rezultata:
7:0 Santino Simone pas 33 jarde ka Nikoli Simoviću, Srđan Ružić uspešan PAT.
14:0 Santino Simone trčanje 8 jardi, Srđan Ružić uspešan PAT.
20:0 Santino Simone trčanje 1 jardi, Srđan Ružić neuspešan PAT.
28:0 Santino Simone trčanje 2 jarde, Srđan Ružić pretvaranje za 2 poena.
35:0 Santino Simone pas 30 jardi ka Filipu Nedeljkoviću, Srđan Ružić uspešan PAT.