Ekipa Vitezova iz Kleka je u preprošlom kolu gostovala u Kragujevcu i neslavno doživela poraz. Rezultat je bio 46:6 u korist Kragujevčana. U 5. kolu Nacionalne lige Srbije, ekipa Vitezova će imati priliku da se revanšira aktuelnim šampionima Srbije. Utakmica će se odigrati 10. maja u Zrenjaninu sa početkom u 14h.

Vitezovi se trenutno nalaze na trećoj poziciji grupe centar NLS i imaju tri pobede i jedan poraz. U prošlom kolu su odmerili snage sa Lovcima iz Vrbasa i ubedljivo pobedili rezultatom 41:6. Vitezovi su svakako ekipa koju ne treba podcenjivati, a uz prednost domaćeg terena, sigurno će pružiti žestok otpor gostujućim Divljim Veprovima.

Veprovi su u prošlom kolu ugostili ekipu Pantera iz Pančeva i ubedljivo trijumfovali rezultatom 70:26. Ovo je bila prva medjunarodna utakmica u okviru EFAF Challenge kupa. Kragujevčani su prvoplasirana ekipa sa četiri pobede i bez poraza. U ovom kolu, Veprovi gostuju dobro poznatim Vitezovima i ova utakmica će biti finalna provera pred odlazak u Poljsku gde će se odigrati drugo kolo Challenge kupa.

Veprovi u ovaj meč ulaze veoma motivisani, a evo šta o utakmici kaže Stan Bedwell, kvoterbek Divljih Veprova: “Veoma dobro znamo da su Vitezovi dobra ekipa i da će želeti osvetu zbog poraza u Kragujevcu. Mi ćemo nastaviti onako kako smo igrali cele sezone, odigraćemo jako i možete očekivati još jednu pobedu.“