Početak nove sezone nam se bliži, a naši Veprovi su odavno počeli sa pripremama. Predstavili smo Vam nova pojačanja i oni su već počeli sa treniranjem. Prvi test ove godine Veprovi će imati u Požarevcu protiv ekipe Odmetnika. Prijateljska utakmica je zakazana za 20. mart 2010. godine i biće idealna prilika da obe ekipe vide šta je potrebno korigovati pre početka sezone. Za naše nove igrače ovo će verovatno biti prvi put da igraju 11 vs. 11 sa svojim saigračima tako da će i za njih ovo biti veliki test. Veprovi će pravo iz sale izaći na ovaj megdan i videćemo koliko su igrači radili u periodu između sezona.

U timu Veprova su se desile mnoge promene od prošle sezone. Pre svega, mesto glavnog trenera je popunio Aleksandar Ristić nakon što je Vladimir Lazić napustio tu poziciju. Što se tiče pojačanja, Veprovi su ove godine doveli čak tri inostrana igrača, a tu su i pojačanja iz drugih klubova kao i iz omladinskog tima Veprova.

Odmetnici će imati veoma težak zadatak jer im dolazi aktuelni šampion i najbolja ekipa na ovim prostorima. Ovo će biti prvi sustret Odmetnika i Veprova i nadamo se da će ovo biti početak jedne dobre saradnje između dva kluba.