LOADING

Type to search

Popović pojačao Veprove

Aktuelno CEFL Novosti Seniori Superliga

Popović pojačao Veprove

Share

Doskorašnji ofanzivni linijaš Kraljevo Royal Crownsa, Janko Popović, novo je pojačanje kragujevačkih Divljih veprova.

Dvadesetpetogodišnji Kraljevčanin stekao je bogato igračko iskustvo u Krunama, u kojima je počeo da trenira još 2004. godine. Primarna mu je pozicija desnog tekla, ali može da igra i na ostalim mestima u ofanzivnoj liniji.

Popović se novim saigračima pridružio početkom januara i veoma dobro se uklopio u tim.

Jako cenim rad Veprova, a ujedno sam želeo i da se oprobam u nekom novom timu, i zbog toga sam odlučio da pređem u njihove redove. U predstojećoj sezoni igraćemo na dva fronta, domaćem šampionatu i CEFL ligi, pa je i učešće u jednom tako jakom međunarednom takmičenju imalo uticaja da se odlučim za Wild Boarse. Saigrači su me sjajno prihvatili i dosta mi pomogli da se priviknem na drugačiji sistem rada koji je postavljen u Veprovima. Treniramo veoma naporno i nadam se da ćemo na kraju sezone podići šampionske pehare – rekao je Popović.

Veprovima su u protekloj sezoni brojni pehovi ofanzivnih linijaša zadavali ogromne glavobolje, pa je bilo sasvim logično da se pojačaju na toj poziciji.

Prošle godine smo imali dosta problema u ofanzivnoj liniji, pratile su nas povrede igrača, pa smo sada, na obostrano zadovoljstvo, napravili dogovor za angažovanje Popovića. Uz dobrog kvoterbeka i jaku ofanzivnu liniju, nadamo se mnogo efikansijem napadu nego prošle sezone. Jankov prelazak u našt im je još jedan u nizu pokazatelja izvrsne saradnje Kruna i Veprova – smatra Nemanja Čalija, predsednik kragujevačkog tima.

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Next Up