LOADING

Type to search

Šćekić novi sportski direktor Veprova

Aktuelno Novosti Seniori

Šćekić novi sportski direktor Veprova

Share

Legenda Supernova Kragujevac Wild Boarsa, Predrag Šćekić, ubuduće će obavljati ulogu sportskog direktora u najtrofejnijem srpskom klubu američkog fudbala.

Šćekićevo ime utkano je u sve velike uspehe Veprova, pošto je u klubu od 2005. godine, najpre kao igrač, a od 2010. godine paralelno je radio i kao defanzivni koordinator. Bio je i glavni trener juniorskog tima Veprova. On je i dugogodišnji reprezentativac Srbije i jedini igrač koji je na Evropskom prvenstvu u Italiji bio i pozicioni trener. U reprezentaciji Srbije obavljao je i ulogu defanzivnog koordinatora. Više puta je proglašavan i za najboljeg defanzivca srpskog šampionata.

Nema sumnje da će Šćekićevo ogromno igračko i trenersko iskustvo i poznavanje američkog fudbala biti od velike pomoći devetostrukom šampionu Srbije.

– Šćekić je dugo u klubu i nema sumnje da njegovo iskustvo možemo iskoristiti za podizanje naše organizacije na viši nivo. U novoj ulozi trebalo bi da bude spona između igrača, trenera i uprave i da svojim savetima pomogne mlađim naraštajima da se razvijaju u pravom smeru – rekao je Marko Vujanac, predsednik Divljih veprova.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.