LOADING

Type to search

Veprovi fantastično otvorili jesenja takmičenja

Aktuelno Flag tim FLS Novosti Seniori Youth

Veprovi fantastično otvorili jesenja takmičenja

Share

Tri selekcije Divljih veprova koje su juče započele sezonu, ostvarile su sjajne rezultate.

Pioniri su upisali veliki trijumf na gostovanju večitom rivalu, beogradskim SBB Vukovima, rezultatom 26:20. Jedan od junaka pobede bio je Nikola Milenković, sa tri postignuta tačdauna, dok je jedan dodao Jovan Stojković. Ovim trijumfom, uz službenu pobedu nad Kraljevo Royal Crownsima (34:0), najmlađi Kragujevčani su se izjednali na prvom mestu sa Inđija Indiansima, a u narednom kolu dočekuju Jagodina Black Hornetse, 22. oktobra.

Seniorski fleg tim Veprova na svom debiju osvojio je turnir prvog kola u Vranju, gde je savladao sva tri rivala. Redom su padali Valjevo Werewolvesi (26:14), Bor Golden Bearsi (31:27) i domaće Vrane Vranje (35:19). Šumadinci su tako napravili veliki korak ka plasmanu na finalni turnir, koji će pokušati da overe u drugom kolu, za dve nedelje u Valjevu.

seniorski-fleg

Dobro je startovao i najtrofejniji ženski tim u Srbiji, Kragujevac Wild Cats, osvojivši drugo mesto na turniru u Boru. Divlje mačke su bile ubedljive protiv domaćih Golden Bearsa (46:0) i Požarevca (32:6), a jedini poraz pretrpele su u uzbudljivoj reprizi prošlogodišnjeg finala, od aktuelnih šampionki, Obrenovac Hawksa, i to samo poenom razlike – 19:18.

divlje-macke

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.