austrija_smallDanas oko 17h Divlji veprovi su stigli i smestili se u hotel Etap, koji se nalazi samo stotinak metara od stadiona u Tononu.

Pored malih poteškoća sa ulaskom u Francusku i puta koji je trajao 27 sati, Veprovi su u putu prošli dobro, a igrači su dobro raspoloženi.

Nakon kratkog obilaska terena i grada, momci su se okupili u hotelu, a već od sutra ih očekuje dosta aktivnosti. Pre svega, doručak u hotelu, a nakon toga zakazan je trening na pomoćnom stadionu.

IMG_3467IMG_3446

Početak utakmice je zakazan u 18 časova, a pre utakmice nas očekuje koncert lokalne rok grupe. Naši navijači će stići na stadion pre početka meča i pružiće veoma bitnu podršku našim Veprovima.

U razgovoru sa lokalnim stanovništvom, i nekim od sponzora, saznali smo da se sutra očekuje poseta od oko 2000 do 3000 ljudi, a stadion je kapaciteta 4000 mesta. Meštani Tonona su više nego dobro prihvatili dolazak Veprova i svuda smo dobro dočekani i usluženi.

Još jednom želimo da Vas podsetimo da utamicu možete pratiti uživo na našem web sajtu www.wildboars.org.rs sutra od 17 časova. Ukoliko bude bilo problema sa video prenosom, radićemo tekstualni prenos, akciju po akciju, kao protiv Hohenemsa u prvom krugu EFAF kupa.

Pratite nas za više detalja i informacija!