LOADING

Type to search

Veprovi upisuju nove članove

Aktuelno Flag tim Juniori Novosti Seniori Youth

Veprovi upisuju nove članove

Share

Klub američkog fudbala Kragujevac Wild Boars, upisuje nove igrače u sve selekcije, od beskontaktne fleg verzije za najmlađe dečake, preko youth i juniorskog tima, do seniorskog.

Godinama unazad, kragujevački klub postiže zavidne rezultate u svim kategorijama, pa sasvim logično i daje gotovo najviše igrača za sve selekcije reprezentacije Srbije.

U klubu se posebna pažnja posvećuje radu u omladinskom pogonu, koji je iznedrio većinu igrača za prvi tim. Iako u ovom uzrastu imperativ nisu rezultati, već pravljenje pre svega dobrih ljudi i sportista, Divlji veprovi su bili izuzetno uspešni.

Fleg ekipa je konstantno u samom vrhu Prvenstva Srbije, a osvajala je i Trofej Beograda, nezvanični šampionat zemlje u dvorani. Youth tim je pretprošle sezone podigao šampionski pehar, a prošle se okitio bronzanom medaljom, dok su juniori Veprova neprikosnoveni – bili su učesnici prethodna tri finala, u kojima su dva puta osvajali pobednički trofej. Seniori su pet put bili šampioni zemlje, jednom su osvojili regionalnu CEFL ligu, a najveći uspeh ostvarili su plasmanom u finale EFAF kupa. Pored muškog, tu je i ženski tim, koji je u dosadašnje tri sezone osvojio dve titule prvaka Srbije i jedno drugo mesto.

Za ove uspehe zaslužan je veliki rad, kako na terenu, tako i u teretani i radionicama, pod nadzorom licenciranih stručnjaka iz zemlje i kolevke ovog sprota, Sjedinjenih Američkih Država.

Svi zainteresovani više informacija mogu dobiti na sledeće brojeve telefona:
063 80 45 369 (stariji od 16 godina)
065 236 88 98 (mlađi od 16 godina)
060 234 16 78 (ženski tim – Wild Cats)

5d8pfb9s copy

3 Comments

 1. Aleksandar February 8, 2016

  Dok kad traje upis novih clanova starijih od 16?

  Reply
 2. PowerFootball March 7, 2016

  Da li bi moglo dete od 12 god da trenira Americki Football je ja ga volim od detinstva i stvarno bih voleo da to treniram prethodno sam trenirao vaterpolo. Pozdrav! 🙂

  Reply
 3. Nikola April 6, 2016

  Da li se placa clanarina

  Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.