Darko Cvetkovic MVPU veoma neizvesnom finalu Evropskog prvenstva grupe C u američkom fudbalu, reprezentacija Srbije je savladala Švajcarsku rezultatom 20:14

Mozzart Divlji veprovi su sa čak 15 igrača učestvovali u reprezentaciji, a posebno smo ponosni na našeg defanzivnog beka Darka Cvetkovića! Nakon odlične partije, Darko je proglašen za MVP-a reprezentacije Srbije! U ključnom trenutku pred kraj prvog poluvremena, Darko je uspeo da preseče pas i dovede Srbiju u odličnu poziciju za poentiranje, što je naš napad i iskoristio. Darko je pre toga zabeležio još jednu presečenu loptu koju je vratio za tačdaun ali je zbog prekršaja poništena akcija. 

Ono što smo mogli da vidimo tokom tekstualnog prenosa, pred sam kraj meča u najvažnijim trenucima, Vladimir Radenović, takođe igrač Veprova, zabeležio je veoma važna obaranja protivničkih igrača. Aleksandar Ristić je svojim sigurnim trčanjima obezbedio napredovanje napada u nekoliko navrata.

KAF Mozzart Divlji veprovi čestitaju svim igračima iz našeg kolektiva, kao i svim reprezentativcima i ljubiteljima američkog fudbala u Srbiji! 

Hvala vam za vašu borbenost, ponosni smo na vas!