stan_030711Nakon poraza u finalu EFAF kupa od London Blica, sve nas je sačekala još jedna loša vest. Naime, Sten Bedvel, kvoterbek i glavni trener Veprova, ostao je u Londonu zbog povrede koju je zadobio na utakmici. On je ostao u Londonu kako bi mu se pružila najbolja moguća nega i da bi se što pre oporavio.

Nakon prvih snimaka, Sten je saopštio da ima prelom fibule, a u ponedeljak će znati koliko je ozbiljno nakon pregleda na klinici za prelome. Zbog gipsa na nozi i mogućih problema u avionu, stavlja se znak pitanja na skori dolazak Bedvela u Srbiju. Ipak, Bedvel je iskoristio priliku da se obrati i svojim saigračima:

– Lagao bih kad bih rekao da mi srce nije slomljeno! Hvala svim mojim saigračima koji su ostavili srce na terenu i žao mi je što vas nisam poveo ka još jednoj pobedi. Veoma sam ponosan na sve vas – poručuje Bedvel.

Nakon ove veoma teške situacije, stavljen je znak pitanja na Bedvelovo učešće u polufinalu i eventualnom finalu domaćeg prvenstva. Veprove tek sada očekuje pravi izazov, a kako će se situacija odvijati, saznaćemo u narednih par dana.

I dok je Bedvel čekao snimke u bolnici, ostatak ekipe je morao da krene za Srbiju. Danas će ceo dan provesti u Minhenu gde će se odmoriti i proslaviti najveći uspeh u istoriji američkog fudbala u Srbiji. Očekujemo detaljniji izveštaj kao i slike sa utakmice.