wb panth 2012U utakmici četvrtog kola Sportklub Superlige 2012, pred oko 500 gledalaca na stadionu Čika Dača, kragujevački Mocart Divlji veprovi savladali su Pantere iz Pančeva rezultatom 59:7.

Veprovi su dominirali tokom cele utakmice, napad je počeo da funkcioniše sve bolje, dok je i odbrana pokazala viši nivo igre zaustavivši gotovo svaki pokušaj trčanja Pantera. Dolazak Džeremi Pejtona svakako je uticao na igru celokupne ekipe, što se osetilo i u napadu i u odbrani. Nizali su se poeni za poenima, a Panteri jednostavno nisu mogli da pronađu način da slome odbranu Veprova i da pronađu svoj ritam u napadu.

Panteri su kompletirali nekoliko dugačkih pasova, od kojih je jedan bio i za tačdaun i jedine poene Pantera. Ipak, to je bilo sve što su prikazali igrom u napadu.
Efikasan je bio i Srđan Ružić, kiker Kragujevčana, koji je imao stopostotan učinak kada su ekstra poeni u pitanju. Ružić je takođe upisao i jedan fild gol i to sa razdaljine od 45 jardi.

U sledećem kolu Sportklub Superlige, Mocart Divlji veprovi putuju u Čačak gde će snage odmeriti sa Anđeoskim ratnicima koji nisu baš slavno započeli sezonu.

Kretanje rezultata:
7:0 – Aleksandar Ristić, PAT Ružić
7:7 – pas Pantera
14:7 – Met Džekson, PAT Ružić
21:7 – Aleksandar Ristić, PAT Ružić
28:7 – Mihailo Novaković, PAT Ružić
35:7 – Džeremi Pejton, PAT Ružić
42:7 – Nikola Tomić, PAT Ružić
49:7 – Mihailo Novaković, PAT Ružić
56:7 – Nikola Tomić, PAT Ružić
59:7 – Srđan Ružić, FG 45y.