U uzbudljivom meču grupe „Jug“ Juniorske lol.rs lige Srbije, posle velike borbe sa komšijama iz Čačka, juniori Wild Boarsa iz Kragujevca došli su do drugog trijumfa ove sezone, prvog izvojevanog na terenu. Predvođeni kvoterbekom Aleksom Đokićem i seniorskim reprezentativcem Đorđem Petrovićem, Kragujevčani su sve do poslednje deonice imali suvereno vođstvo, ali je onda usledio zaplet.

Naime, Ratnici se nisu predavali do poslednjeg trenutka. Najpre je Miloš Glavonjić pronašao pasom dugim 10 jardi Ivana Ćumurovića za tačdaun, a zatim i sam istrčao za još jedan. Rezultat je bio 28:20 do kraja, ekipe je razdvajao samo jedan posed lopte, a do kraja ostalo oko tri minuta. Međutim, gosti su smogli snage da do kraja sačuvaju prednost i ne dozvole ekipi iz grada na Moravi da napravi poptuni preokret.

Anđeoskim ratnicima i Divljim veprovima bio je ovo prvi izlazak na teren ove sezone, obzirom da su Čačani bili slobodni u prvom kolu, a Kragujevčani za zelenim stolom dobili meč sa Keltima iz Jagodine, koji su odustali od prvog izlaska na teren.

Stadion: „BIP“. Gledalaca: oko 150.

Kretanje rezultata:
0:8 Aleksa Đokić trčanje 20 jardi, Nikola Simović pretvaranje za 2 poena.
6:8 Stefan Mitrović trčanje 6 jardi, neuspešno pretvaranje za 2 poena.
6:14 Đorđe Petrović vraćanje panta 50 jardi, neuspešno pretvaranje za 2 poena.
6:22 Đorđe Petrović trčanje 12 jardi, uspešno pretvaranje za 2 poena.
6:28 Aleksa Đokić trčanje 12 jardi, izblokiran PAT.
14:28 Miloš Glavonjić pas 10 jardi ka Ivanu Ćumuroviću, Ivan Ćumurović pretvaranje za 2 poena.
20:28 Miloš Glavonjić trčanje 2 jarde, neuspešno pretvaranje za 2 poena.