Selektor reprezentacije Srbije, američki stručnjak Dag Atkins, objavio je spisak od 75 igrača za dva trening kampa, koja se u naredna dva vikenda održavaju u Kragujevcu, a najbrojniji su igrači šampionskog sastava Kragujevac Wild Boarsa kojih ima čak 20.

Za 45 mesta na Evropskom prvenstvu B grupe u italijanskom Linjanu, od Veprova će se boriti: Aleksa Đokić (kvoterbek), Aleksandar Ristić, Mihailo Novaković (raninbekovi), Stefan Đurić (tajtend), Filip Nedeljković, Aleksa Stevanović (risiveri), Dejan Janković, Miloš Gemaljević (ofanzivni linijaši), Predrag Šćekić, Aleksandar Jovanović, Milan Marjanović (lajnbekeri), Danilo Mijušković, Milorad Novaković, Dušan Nikolić, Branislav Petrović (defanzivni linijaši), Ivan Radojičić, Lazar Nikolić, Darko Cvetković, Đorđe Petrović (defanzivni bekovi) i Petar Goić (kiker).

Dva mini kampa održaće se 6/7. i 13/14. avgusta, na pomoćnom terenu stadiona „Čika Dača“, a prvi je na programu u subotu, od 10.30 časova. U planu je i prijateljska utakmica sa selekcijom Egipta, 21. avgusta, a zatim i veliki kamp u Arilju.

U polufinalu B Evropskog prvenstva „orlovi“ se sastaju sa Švajcarskom, 2. septembra, a u slučaju eventualnog trijumfa, u finalu će odmeriti snage sa pobednikom drugog duela između Italije i Izraela. Plasman u narednu fazu izboriće samo pobednik.