aagPosle drugog kola Superlige Srbije, Divlji veprovi su jedini neporaženi tim u takmičenju, a da li će tako i dalje ostati, biće poznato posle susreta sa novosadskim Djuksima.

Upravo su Vojvode tim koji je u prošlosti uspevao da nanese jedini poraz Kragujevčanima, na putu ka tituli, tradicija je na njihovoj strani i u međusobnim susretima vode sa 5:2, ali trenutna forma i kvalitet Wild Boars-a govore da je konačno došlo vreme da se naplate dugovi.

Novosađani igraju veoma tvrdo u odbrani i trenutno imaju najmanji broj primljenih poena u ligi, ali je očigledno da škripi u napadu, jer su, pored autsajdera iz Sombora i Vrbasa, ubeležili najmanje poena.

Sa druge strane, Veprovi su u usponu forme, ostvarili su dve izuzetno važne pobede, nad Vukovima u „večitom derbiju“ i Plavim đavolima iz Austrije u EFAF kupu, ali ipak hladne glave ulaze u okršaj sa starim rivalom, sa kojim se nisu sastajali tri godine.

aas

– Moto naše ekipe je da svaku narednu utakmicu odigramo još bolje, tako da ćemo to pokazati i u Novom Sadu. Iz poslednjih nekoliko duela Dukes-i su izlazili kao pobednici, tako da je na nama da srušimo lošu tradiciju. Napredovali smo kao tim, što je najvažnije, a posle sjajne utakmice u Austriji svi na nas gledaju kao na favorite što će biti dodatni teret. Siguran sam da će gledaoci imati prilike da vide sjajnu borbu, kao u prošlim utakmicama ovih rivala, ali verujem u svoj tim i očekujem pobedu – kaže Đorđe Timotijević, trener ofanzivne linije Veprova.

aau– Utakmice sa Veprovima su uvek bile neizvesne i teške, a takođe nikada nije bilo favorita. Ovde iako možda na papiru postoje favoriti, verujemo da će na terenu opet biti neizvesna i zanimljiva utakmica i naravno nadamo se nastavku tradicije – uveren je Dušan Dragićević, lajnbeker Vojvoda.

Utakmica između Dukes-a i Wild Boars-a igra se u subotu, 16. aprila, od 14 časova, na novosadskom stadionu „Kabel“, a ostali parovi trećeg kola grupe „Centar“ su: Beograd Vukovi – Sombor Celtis, Čačak Angel Warriors – Pančevo Panthers, Vrbas Hunters – Beograd Blue Dragons.