kg_mozKragujevački klub američkog fudbala, Divlji veprovi, oduvek je radio na razvoju, a rezultati su bili sve bolji i bolji iz godine u godinu. U poslednjih mesec dana zabeležili smo veliki uspeh na mnogim poljima.

Pre svega, u sezonu 2011 smo ušli kao zvanični prvaci Srbije u seniorskoj kategoriji, vicešampioni u juniorskoj, a na listi najboljih klubova Evrope smo zauzimali 17. mesto.

Wild Boars

Pojačani vrhunskim igračima, napravili smo odličan start na domaćoj ali i na evropskoj sceni. Nakon plasmana u polufinale EFAF kupa, Veprovi su napredovali na listi najboljih klubova i sada su 14. u Evropi.

Pored uspeha na terenu, marketing kluba nam je podjednako važan, a Veprovi su uvek išli korak ispred drugih. Imamo odličnu saradnju sa dosta medijskih kuća, a što se tiče Kragujevca, Veprovi su odavno postali brend.

Glavno marketinško sredstvo Veprova je zvaničan sajt kluba. Sa sigurnošću možemo tvrditi da imamo jedan od najažurnijih i kvalitetnijih sajtova u Evropi, bar što se tiče klubova američkog fudbala.

U poslednjih mesec dana, sajt Divljih veprova je doživeo ogromnu ekspanziju i oborio je sve rekorde posećenosti. Zahvaljujući našem PR timu, zabeležili smo porast broja poseta od čak 226.8%, a ukupan broj poseta za mesec dana broji 6.906 jedinstvenih poseta. Što se tiče broja pregleda stranica, zabeležili smo 23.651 pregleda stranica, što je otprilike 25% broja poseta u prethnodne dve godine. Broj jedinstvenih posetioca je 3.185.

stat_slika1

Tokom utakmice sa Plavim đavolima, na sajtu Veprova mogli ste da pratite utakmicu uživo i to direktno sa stadiona u Hohenemsu. Tog dana, zabeležili smo rekordnu posetu. Imali smo 4.500 pregleda stranica, a od toga 3.230 pregleda je zabeležio prenos utakmice.

Što se tiče ukupne statistike našeg sajta, u prethodne dve godine smo zabeležili 38.218 jedinstvenih poseta, 14.535 jedistvenih korisnika i preko 110.000 pregleda stranica!

Posetioci sajta Veprova dolaze iz skoro celog sveta, a ispod imate prikazanu mapu gde možete videti odakle nas sve posećuju. Kada je reč o brojkama, među prvih 10 zemalja nalaze se posetioci iz Srbije, a iza slede posetioci iz Amerike, Švajcarke, Nemačke, Italije, Hrvatske, Danske, Kanade i Austrije.

mapa_2god

Ono što možemo da Vam obećamo je da ćemo i u buduće nastaviti sa dobrim radom i da ćemo se uvek truditi da budem korak ispred drugih. Na našem sajtu možete očekivati dosta novina i novog sadržaja, a pošto ste baš Vi razlog koji nas pokreće, nadamo se da ćete nam i dalje ostati tako lojalni i da ćete nas pratiti kao do sada. 

Hvala Vam!