Trijumfom nad Panterima u Pančevu, Divlji veprovi iz Kragujevca overili su plasman u plej-of Sportklub Superlige Srbije, istovremeno ugasivši poslednje nade domaćina da bi mogli do istog uspeha.

Kragujevčane je na putu do pobede predvodio kvotrebek Ajk Vitaker, koji je postigao tri tačdauna, dva pasom, ka Nikoli Simoviću i Nikoli Tomiću, i jedan trčanjem, od ukupno četiri koliko su Veprovi postigli u prvom poluvremenu. Upravo je taj period i odlučio pobednika, jer domaćin do velikog odmora nikako nije uspevao da nađe ključ za granitnu odbranu Šumadinaca.

Tek u nastavku meča, Panteri su uspeli da dođu do daha i dva puta poentiraju, oba puta posle pasa Vilija Širda, jednom ka Bratislavu Bošnjaku, drugi put Vojislavu Milenkoviću. Na taj način oni su uspeli da ublaže poraz, učine ga podnošljivijim, ali i sačuvaju obraz u poslednjem izdanju ovogodišnje Sportklub Superlige.

Do kraja meča, a na radost Kragujevčana uoči razigravanja i finiša regionalne CEFL lige, povratak u formu još jednim tačdaunom najavio je Aleksandar Ristić Alf.

Kragujevčani čekaju rivala u polufinalu, a ako ne bude iznenađenja u duelu Imperatora i Vojvoda u Nišu, najverovatnije će sa treće pozicije ići na put u Novi Sad gde će se za finale boriti sa Dukesima.

Pančevo Panhters – Kragujevac Wild Boars 12:35 (0:14, 0:7, 6:7, 6:7)

Stadion: SC „Mladost“. Gledalaca: oko 300.

Kretanje rezultata:
0:7 Ajk Vitaker pas 26 jardi ka Nikoli Simoviću, Ivan Živanović PAT.
0:14 Ken Hejl vraćanje panta 70 jardi, Živanović PAT.
0:21 Vitaker trčanje 10 jardi, Živanović PAT.
0:28 Vitaker pas 15 jardi ka Nikoli Tomiću, Živanović PAT.
6:28 Vili Šird pas 15 jardi ka Bratislavu Bošnjaku, neuspešan PAT.
12:28 Šird pas 5 jardi ka Vojislavu Milenkoviću, neuspešan PAT.
12:35 Aleksandar Ristić trčanje 17 jardi, Živanović PAT.