U premijernom susretu drugog kola Sportklub Prve lige Srbije, Kragujevac Wild Boarsi ostvarili su još jednu ubedljivu pobedu, na gostovanju Pančevo Panthersima, rezultatom 28:0. Susret je otpočet minutom ćutanja, zbog odavanja počasti tragično nastradalom igraču Pantera, Marku Pekoviću, koji je pre nedelju dana izgubio život na putu ka treningu.

Kragujevčani su startovali furiozno, rešivši pitanje pobednika već u prvoj četvrtini – 21:0. Amerikanac Gabrijel Čembers vratio je početni kik-of domaćih do samog kraja (7:0), a zatim se nadovezao i drugi američki igrač iz redova Veprova, Džejmi Blant, pasom ka Filipu Nedeljkoviću i trčanjem za tačdaun.

Do odlaska na veliki odmor Blant je sa end zonom spojio i Milorada Živkovića, a ispostavilo se da je rezultat na poluvremenu (28:0) ujedno bio i konačan, jer je drugi deo susreta protekao bez poena.

Tako su Veprovi, zahvaljujući još jednoj fantastičnoj partiji odbrane, ostali jedini tim koji protivniku nije dopustio poene.

Ostali mečevi drugog kola na programu su u nedelju, a sastaju se: Novi Sad GAT Dukes – SBB Vukovi Beograd, Belgrade Blue Dragons – Inđija Indians i Sirmium Legionaries – Imperatori Niš.

Pančevo Panthers – Kragujevac Wild Boars 0:28 (0:21, 0:7, 0:0, 0:0)

SC „Mladost“. Gledalaca: 200.

Kretanje rezultata:
0:7 Gabrijel Čembers vraćanje kik-ofa 90 jardi, Petar Goić PAT
0:14 Džejmi Blant pas 29 jardi ka Filipu Nedeljkoviću, Goić PAT
0:21 Blant trčanje 3 jarda, Goić PAT
0:28 Blant pas 15 jardi ka Miloradu Živkoviću, Goić PAT