Na startu CEFL lige Kragujevac Wild Boarsi tesno su poraženi od Koč Remsa u Istanbulu, rezultatom 47:41, ali su prema statističkim podacima bili bolji.

Pomalo neverovatno zvuči podatak da su Veprovi osvojili ukupno 516 jardi, naspram 483 jardi domaćina. Prešli su više jardi i trčanjem (191:152) i pasom (197:179) i vraćanjem kik-ofa (178:122). Prosečno su osvajali 6,9 jardi po pleju naspram 6,3 jarda turskog tima. Kragujevčane su u pohodu na pobedu, pored par grešaka nadomak svoje end zone, omele i sudijske kazne, s obzirom na to da su vraćeni čak 87 jardi, naspram 55 protivničkih.

Kvoterbek Veprova Dalton Oliver bio je za nijansu precizniji od svog rivala Dejvida Vipla na drugoj strani, bacio je i više jardi, ali je na kraju vođa napada Remsa imao bolji QB rejting, zahvaljujući jednom tačdaunu više i intersepciji Olivera u finišu poluvremena nakon „Hejl-Meri“ pasa.

Raninbek Wild Boarsa, Džošua Kezada bio je pokretačka snaga Veprova u ovom duelu sa čak 181 istrčanom jardom, iz 15 nošenja (prosek 12j) i tri tačdauna. Na drugoj strani, Taha Čokadar je iz samo nešto manje nošenja prikupio čak 100 jardi manje, ali je imao pomoć u Dejvidu Viplu (37) i Džavonteu Hensu (25).

Najbolji risiver susreta svakako je bio Stefan Đurić, koji je uhvatio devet važnih pasova, za 90 jardi. Pratio ga je Strahinja Stepović sa 68, dok su se na drugoj strani istakli Džavonte Hens (60) i Kan Ozer (56).

Hens je bio najbolji riturner sa 130 jardi (92 kik-of i 38 intersepcija), dok su u Veprovima prednjačili Stepović (82) i Kezada (65).

Sveukupno, u okršaju Džošue Kezade i Džavontea Hensa, pobedio je Amerikanac iz redova Veprova, koji je prikupio neverovatnih 269 jardi, naspram Hensovih 215. U Veprovima su ga sledili Stepović (147), Đurić (90), Mihailo Novaković (31) i Filip Nedeljković (16).

Kikeri su bili prilično izjednačeni, sa prosekom od pedesetak jardi po kik-ofu i po jednim promašenim ekstra poenom.

U odbrani Šumadinaca najbolji je bio iskusni kornerbek Darko Cvetković, koji nije dozvolio nijednom direktnom rivalu da uhvati pas, a uz to je upisao čak tri deflekcije. Sa po 4,5 tekla prednjačili su Brazilac Endru Bernardini, Đorđe Petrović i Ivan Radojčić, dok su po 4 obaranja imali Predrag Šćekić i Aleksandar Jovanović.