U subotu 16. maja, odigrana je utakmica drugog kola Challenge kupa izmedju domaćih Djavola iz Vroclava (Poljska) i naših Divljih Veprova. Utakmica se odigrala na  olimpijskom stadionu u veoma prijatnoj atmosferi koju su priredili domaćini. Kragujevački Divlji Veprovi su trijumfovali rezultatom 66-0 tako osigurali dalje učešće u ovom takmičenju.

Veprovi su krenuli brzo i u prvom napadu Nick Merklin je poentirao uhvativši pas dugačak 74y. Na kraju prve četvrtine rezultat je bio 20-0. Kragujevčani nisu imali kikera na ovoj utakmici, a njegovu ulogu je zauzeo Milan Strahinjić. Prvo poluvreme je bilo veoma bolno za Poljake, a konačni rezultat je bio 44-0. Drugo poluvreme je prošlo lagano i konačan rezultat na kraju utakmice je bio 66-0 za gostujuće Veprove. Kvoterbek Stan Bedwell je kompletirao 8 pasova za TD, što je ujedno njegov lilčni rekord. Nick Merklin je zabeležio 3, Aleksandar Ristić 2, a Mihailo Novaković, Ognjen Nikoć i Nikola Tomić su zabelžili po 1 TD. Stan Bedwell je i trčanjem postigao jedan TD. 

Utakmica je prošla bez povreda, a atmosfera na terenu i van njega je bila više nego prijateljska. U sledećem kolu Challenge kupa, Veprovi dočekuju ekipu iz Italije, Reggio Emilia Hogs.