Klub američkog fudbala Kragujevac Wild Boars, upisuje nove igrače u sve selekcije, od beskontaktne fleg verzije za najmlađe dečake, preko youth i juniorskog tima, do seniorskog.

Godinama unazad, kragujevački klub postiže zavidne rezultate u svim kategorijama, pa sasvim logično i daje gotovo najviše igrača za sve selekcije reprezentacije Srbije.

U klubu se posebna pažnja posvećuje radu u omladinskom pogonu, koji je iznedrio većinu igrača za prvi tim. Iako u ovom uzrastu imperativ nisu rezultati, već pravljenje pre svega dobrih ljudi i sportista, Divlji veprovi su bili izuzetno uspešni.

Fleg ekipa je konstantno u samom vrhu Prvenstva Srbije, a osvajala je i Trofej Beograda, nezvanični šampionat zemlje u dvorani. Youth tim je pretprošle sezone podigao šampionski pehar, a prošle se okitio bronzanom medaljom, dok su juniori Veprova neprikosnoveni – bili su učesnici prethodna tri finala, u kojima su dva puta osvajali pobednički trofej. Seniori su pet put bili šampioni zemlje, jednom su osvojili regionalnu CEFL ligu, a najveći uspeh ostvarili su plasmanom u finale EFAF kupa. Pored muškog, tu je i ženski tim, koji je u dosadašnje tri sezone osvojio dve titule prvaka Srbije i jedno drugo mesto.

Za ove uspehe zaslužan je veliki rad, kako na terenu, tako i u teretani i radionicama, pod nadzorom licenciranih stručnjaka iz zemlje i kolevke ovog sprota, Sjedinjenih Američkih Država.

Svi zainteresovani više informacija mogu dobiti na sledeće brojeve telefona:
063 80 45 369 (stariji od 16 godina)
065 236 88 98 (mlađi od 16 godina)
060 234 16 78 (ženski tim – Wild Cats)

5d8pfb9s copy